Камиони - брой 07/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 07/2020

(4.56 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 7 / септември 2020

Камионите на 2020 година: Разбираемо през тази година няма изобилие от премиери и нови модели. Изключение направиха MAN с обявяването на новата си гама през февруари и Volvo в началото на март. Все пак обаче през последните години се случиха много промени и подобрения в камионите на всички производители. Затова Снежина Баджева, член на журито Международен камион на годината прави кратък обзор какво предлагат в момента производителите на камиони.
Новият IVECO S-WAY Natural Power в България: Данюбтрак България е вносител на марката IVECO за българския пазар с мрежа от оторизирани продажбени и сервизни партньори. Фирмата е активна вече три години и сега за първи път КАМИОНИ разговаря с нейния управител Михаел Шефнер за акцентите в дейността на фирмата и за стратегията ѝ във връзка с Covid-19.
Над 50% спад при регистрациите на нови камиони през 2020 г.: 1110 нови тежки камиона от категория N3 (над 12 т) са регистрирани в България за първите 7 месеца на 2020 г., сочи официалната статистика на МВР. 778 нови ремаркета и полуремаркета от най-тежката категория О4 са регистрирани за същия период.
Уникален DAF XF Super Space Cab Celebration Edition за Хонетра ЕООД: Турботракс България ООД, официален дилър на DAF за България, достави на транспортната компания Хонетра ЕООД уникален юбилеен влекач DAF XF Super Space Cab Celebration Edition.
CTE Трейлърс България осъществи ключови доставки: CTE Трейлърс България достави специализирани полуремаркета на две ключови български компании – Бон Марин Холдинг АД и Грома Холд ЕООД.
Честит юбилей на Volvo Trucks в България: Камионите Volvo станаха популярни в България още отпреди повече от половин век, когато множество F88 работеха за ТЕКСИМ и СО МАТ. Повечето бяха базирани в Бургас, затова и до днес по-възрастните там казват „волвото“, когато говорят за тежък камион.
Тест: Ford Transit 4х4 – защо не? Ford Transit отдавна си е спечелил репутация на лекотоварна легенда. Затова винаги е интересно да го тестваш на пътя. Особено ако към традиционните и авангардни технологии, използвани обичайно при модела, е добавено интелигентно задвижване 4x4.
Последствията от пакет Мобилност могат да се избегнат: За да подпомогнат българските превозвачи, изявени юристи с опит в Западна Европа, с подкрепата на списание КАМИОНИ, проведоха Работната среща/уебинар на тема „Пакет Мобилност – проблеми и решения“.
 
В брой 7 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
MAN разширява гамата на TGE с версии 4х4 до 5,5 тона
DKV устройствата за пътни такси скоро ще се признават по италианските магистрали
MAN разширява гамата на TGE с версии 4х4 до 5,5 тона
Петър Димитров, собственик и управител на Инпе Транспорт ООД:
Transics ни дава поглед върху най-важното в работата ни
Тол системата ни поскъпна до 320 млн. лв.
Специализирани сервизни услуги от ТТ-Сервиз
117 нови автобуса са регистрирани в България през 2020 г.
Шест нови луксозни Scania Irizar i6s за БИОМЕТ
Влекачи под наем от MVB Truck and BusОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831507
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: