МЕНИДЖЪР. - брой 2/2012

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР. - брой 2/2012

(2.86 от 7 гласа)Защо е всичко това

Сигурно сте се питали защо са всички тези нечовешки усилия, които полагаме в бизнеса. За да станем богати. Безспорно. Но дори да имаме десет къщи - само една наричаме дом, и няма как да караме едновременно две коли, колкото и да са луксозни. Парите и богатството движат бизнеса, но далеч не са всичко в него.

Може би усилията, които полагаме, са заради собственото ни его. Да сме преди другите, да сме подобри от тях. Да ни уважават и да имаме авторитет. Да сме най-силни в индустрията и на пазара. Важно е, дава ни предимства, но стига ли ни това?

Не, ние мечтаем за нещо повече. Ние мечтаем да променяме света чрез своя бизнес, нашите стоки и услуги да променят живота на клиентите и на хората около нас. Затова често инвестираме всичките си пари в нови проекти, затова забравяме за нечовешките усилия и за собственото си его.

Смисълът на всичко, което правим в бизнеса, е да създадем нещо, с което да се гордеем. Всъщност така можем да мерим живота си и във възход, и в криза. Ще видим, че тя ни дава много повече, отколкото всички най-хубави времена.
Желая ви приятно четене!


МАКСИМ МАЙЕР
редакционен директор
ИЗДАВА МИТ ПРЕС ООД,
ЧАСТ ОТ ВМ ФИНАНС ГРУП АД  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 141
ISSN: 977131121300702
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР. е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: