МЕНИДЖЪР - брой 12/2012

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 12/2012

(4.50 от 4 гласа)Можем да бъдем по-добри

Какво искат служителите – заплата, кариера, бонуси, автомобил. И вероятно още много неща. Но представете си, че сте им осигурили всичко това. Дали те ще бъдат вдъхновени и мотивирани да постигат забележителни резултати, каквито очаквате от тях? Дали те самите ще бъдат удовлетворени и щастливи в работата? Много се съмнявам.

Материалните придобивки наистина са важни. Но не те превръщат обикновения служител в изключителен. Това се случва с вдъхновяващи цели и с огромно желание за успех.

Мисията на големите лидери е не само да водят компаниите си напред. А и да създават и възпитават последователи. Всеки изпълнител може да поиска и да стане най-добрият в отдела, фирмата, бранша, страната, света.

Само когато има хора с такъв дух в компанията, тя ще мине много пред конкурентите си. Само когато такъв дух завладее българската икономика, тя ще настигне глобалните лидери.

Искам да бъдем по-добри, можем да бъдем по-добри през 2013. Желая ви го от сърце в този последен брой на „Мениджър” за годината.

Благодаря на всички читатели за интереса, за доверието, за това, че сте с нас. Заедно сме по-силни, по-уверени, по-можещи. Обещавам ви страхотни изненади в „Мениджър” пред 2013 г. Очаквайте ги. На всички вас, на вашите семейства желая много здраве и щастие през новата година.

С голямо уважение:

Максим Майер,
редакционен директор   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 2012977131121300712
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: