МЕНИДЖЪР - брой 03/2021

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 03/2021

(3.92 от 13 гласа)Любимата ми приказка е на Джани Родари за плажа в Остия, на който със сигурност сте били, когато всички пътувахме и всички пътища водеха към Рим.

На този плаж дошъл един господин, който не си намерил място сред хилядите чадъри. Пипнал нещо по дръжката на своя и се издигнал три метра над брега. Разпънал си и шезлонг, отворил книга и заплавал във въздуха под сянката на чадъра си.
Не го забелязвали в началото – всички се мъчели да видят късче море между главите на онези пред тях. Суматоха настанала чак когато книгата му паднала и смутила една госпожа. Тя се размърдала, за да вдигне скандал, не видяла деца с топки наоколо и погледнала нагоре. Когато господинът я помолил да му подхвърли книгата, тя припаднала.
 
Притекли се всичките италиански роднини да я спасяват, а тя със сетни сили им посочила хвърчащия летовник. „Слизайте, забранено е“, викнали разярените роднини. „Нищо подобно, на плажа няма място и аз се настаних тук. И аз плащам данъци“, отговорил той. Един след друг всички римляни си направили труда да погледнат нагоре и да го посочат с пръст. Едно момче обаче му подхвърлило книгата и тълпата го оставила на мира.
 
Не се знае какво е станало с припадналата госпожа. Знае се, че само децата продължили да гледат нагоре, молейки господина да ги научи да стоят във въздуха. Той обаче продължавал да си чете, а когато наближил залезът, отлетял с едно леко подухване на вятъра.
 
Ако на този свят още няма летящо над брега дете, проблемът е не само в системата, която привлича внимание върху припадъка си при всеки порив за иновация. И бизнесът трябва да сподели формулите си за издигане със „следващите на плажа“. Иначе всички ненаправени досега неща ще си останат такива.  
Елица Николова  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 97713112131132103
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: