Логистика - брой 9/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 9/2019

(4.20 от 5 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

БПД (Бългериън Пропърти Девелъпмънтс) навърши 15 години. В момента компанията е собственик на 5 функциониращи логистични парка и складови бази с над 190 международни и местни наематели. За успехите и плановете за развитие на дружеството разказва Ивета Пандова, мениджър продажби и отдаване под наем в БПД.
Как се справят дистрибуторите с предизвикателствата при съхранението и транспортирането на бързооборотни хранителни стоки? Отговора на този въпрос търсим в Загора Груп БГ - Стара Загора, която дистрибутира до над 1300 търговски обекта.
АТЕ Пласт – Стара Загора, е един от най-големите производители на индустриални фолиа у нас, като 75% от продукцията е предназначена за външни пазари. За развитието на предприятието, неговата логистика и плановете за бъдещето разказва мениджмънта на компанията.
 
В брой 09 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Fuchs MHL331F вече и в България
Две пивоварни, гъвкави графици и доставки до 24 часа - Карлсберг България увеличи производството, разшири складовите бази и оптимизира логистиката
Горещи точки в студената верига на доставки - Логистиката на пресни продукти е силно интегрирана и има много нива на контрол
Индустриални зони се създават там, където има кадри - 60% от компаниите в автомобилния сектор планират да разширяват своята дейност
Роботите искат да работят с хора, които ги разбират
Топ 25 на спедиторите в света - Политика на протекции забавя световната търговия
53 на сто празни курсове от и за България заради Пакет Мобилност 1
За куриерите Черният петък започва от пролетта - В този ден през 2018 г. продажбите в България са скочили с 612% в сравнение с останалите дни
Клиентите искат непрекъснат контакт с онлайн търговеца - Продажбата на стока в интернет може да е еднократно събитие,  но изпълнението на поръчките е дългосрочна стратегия
Опознай риска,  за да го пребориш - Различни хибридни системи могат да свържат  физическите и дигиталните обекти в едно
Подемни машини с горивна клетка на Linde - Немската компания продължава да разработва складова техника с горивна клетка
Baoli разширява мрежата си и гамата машини
Новите Ford Transit и Transit Custom PHEV
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20171312626109
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: