Логистика - брой 8/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 8/2019

(3.78 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 8 / октомври 2019 г.

През тази година Свободна безмитна зона Бургас отбелязва 30 години от създаването си. За този период от време дружеството се превърна в най-големият складово-логистичен хъб на южното ни Черноморие. За тайните на доброто управление и за плановете на развитие на Зоната разказва пред сп. Логистика изпълнителният директор на дружеството Василий Скрипка.
През лятото на 2018 г. odelo България стартира изграждането на нов високотехнологичен завод за производство на автомобилни фарове край Пловдив. Инвестиционният проект е на стойност 37 млн. евро. Общата площ на фабриката е 23 000 кв.м, а логистичният склад заема приблизително една четвърт от квадратурата на предприятието.
ПИМК Рейл планира от началото на януари следващата година да стартира редовен блок-влак от интермодалния терминал в Пловдив до Велс, който се намира на границата на Австрия и Германия. Повече за проекта и развитието на компанията разказва Пенко Несторов, съсобственик и управител на ПИМК.
 
В брой 8 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
За Диоген, дроните и мисленето - Лекторите на седмата Логистична бизнес конференция ви очакват на 29 октомври в София Ивент Център
Двете кули на JYSK: логистичното чудо в Божурище
Заводът на ABB в Петрич - мост между класическото и дигиталното
ТЕСИ удвоява складовата площ
Всяко предизвикателство може да се превърне в добра практика - Инж. Анна Масларска, мениджър на отдел „Логистика и склад“ на ВЮРТ-България
От логистичен хъб на бъдещето до българския пазар - АТГ Лайфстайл расте заедно с потребителското търсене 
Цифровизацията на контейнерните превози
Работодатели в търсене на топ таланти
Образованието в чужбина дава добър старт в кариерата
Откриватели на бели пространства - Как качеството на доставката се отразява на производителя и куриера
Ябълката на раздора е в ръцете на шофьорите - Приемането на стоки трябва да се случва по точно определен график
Главоболията на изкуствения интелект
Умното пакетиране - ключ към клиентското сърце
Модификацията на RX 60 чупи рекорди в света на карите - Висока производителност, много добра маневреност и ниски разходи отличават новата серия електрокари на STILL
Расте интересът към автономните машини - Томас Фишер, мениджър Продажби, маркетинг и сервиз в STILL за региона EMEA - Европа, Близкия изток и Африка
Volkswagen T 6.1 е по-интелигентен от всякога
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626108
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: