Логистика - брой 8/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 8/2018

(4.18 от 17 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 8 / октомври 2018 г.

Навръх празненствата по случай 25 годишнината на ДБ Шенкер в страната, разговаряме със Зоран Лазороски, управляващ директор на компанията за България и Македония. Той говори открито и пламенно за предимствата и недостатъците на иновациите във веригата на доставки, за изисквания от идващото поколение нов тип бизнес общуване. Смята, че изпълнителният директор е този, който трябва да създава съдържание и смисъл в една организация. От него научаваме, че ДБ Шенкер е добавил  допълнителни 3000 кв.м модерно логистично пространство към базата си в Божурище, както и още 800 кв.м за крос-докинг съоръжения.
Със стилно парти за клиенти и приятели Гебрюдер Вайс отпразнува 25 години от началото на своята дейност в България в ресторант Лаура в НДК. Управителят на българското дружество Мариета Григорова, с чаша шампанско, посрещаше гостите на входа и приемаше техните поздравления, цветя и подаръци за годишнината. За доброто настроение на тържеството се грижеха четирите млади дами от струнния квартет Стринг и джаз певицата Елена Сиракова.
Българската фирма Син Карс успешно предлага 7 модела състезателни коли, На година дружеството произвежда около 50 автомобила, които се продават по целия свят.

В брой 8 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Лектори на шестата Логистична бизнес конференция
Ойрокуриер е новият представител на SkyNet Worldwide Express за България - Членството в SkyNet позволява на Ойрошпед груп да разшири гамата си от логистични услуги
25 години DB Schenker в България - Празненството се състоя в разширения терминал на компанията в Божурище
Обучението излиза по-евтино от инцидентите
Финансираме инвестиционни програми с решения за целия цикъл на инвестицията - Атанас Ботев, изпълнителен директор на ОББ Интерлийз
Императивът на дигитализацията: ПРИСТАНИЩАТА НА БЪДЕЩЕТО
Ценим отношението повече от формалната квалификация - Арно Куюмджиян, мениджър Материално стопанство и закупуване във Фесто Производство
Последната миля предизвиква логистиката - Уникалното решение RYTLE променя правилата на играта със своята бързина и чистота
Веригата на доставки се електрифицира - 67% от европейския пазар на коли ще бъде електрически до 2040 г.
Когато всеки участник във веригата е иноватор - Производител, превозвач и компания за отдаване на контейнери и камиони под наем създават уникално логистично решение
Логистика по време на търговска война
Big Data e кристалното кълбо, от което логистиката се нуждае
RX 20 – за тези, които обичат да работят
Големите – все по-големи в Топ 20 на производителите на кари
Новият Actros – футуристичен и реален
Новите Peugeot Partner, Citroen Berlingo и Opel Combo
Български иновации в жп транспорта - InnoTrans в Берлин изуми посетителите с иновативни решения
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 2018131262618
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: