Логистика - брой 8/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 8/2016

(4.00 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Събитието на логистичния свят - за четвърта година сп. ЛОГИСТИКА организира Логистичната бизнес конференция, която вече се превърна в едно от най-очакваните ежегодни събития в сектора. Тази година конференцията е под надслов ЛОГИСТИКАТА В СВЪРЗАНИЯ СВЯТ и ще събере на едно място топ мениджъри на логистични, транспортни, производствени и IT компании. Лектори на конференцията ще бъдат широк спектър от специалисти.  В броя трима от лекторите на конференцията - президентът на Европейската логистична асоциация (ELA) Йос Маринус, професионалният Supply Chain лидер Мик Джоунс и управителят на филиал София на IT компанията STEMO – разказват как ще се променя веригата на доставки.

Глобални практики, качествените продукти и свободата на локалните офиси са мениджърски подход, който прави LENOVO Group една от водещите компании в света. Това казва в интервю за сп. ЛОГИСТИКА мениджърът на компанията за България Йовко Атанасов. Макар пазарът у нас да е малък, той също играе своята роля на глобално ниво, а българските потребители са с висока технологична култура. От лятото компанията експериментира с нов маршрут, чрез който да доставя стоките си до Европа чрез влак през Русия. За смартфоните е избран друг метод. Те се доставят чрез самолет до логистичния им хъб в Холандия от където се транспортират до другите държави.

Много изненади и усилена работа могат да очакват всички от пловдивската логистична фирма PIMK. Калина Кискинова е изпълнителен директор на железопътния превозвач PIMK Rail. В момента компанията оперира на много малък периметър в България, но планира да пусне блок-влакове между Турция и Драгоман. Увереността на мениджърите за успех идва и от възможността да станат оператор на Пловдивския интермодален терминал, който трябва да бъде готов до началото на ноември.
 

В брой 8/2016 на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:

ТрансЕкспрес отбеляза 25 години

Инвестициите водят към нови бизнес връзки: Метал Ин обновява машинния парк

Интермодалните терминали отново са на дневен ред

Eксперти обсъждаха единна европейска политика за комбинираните превози

Спедиторите знаят как да предвидят нуждите на клиента: Франческо Паризи, Immediate Past President на FIATA

Hyperloop и DP World свързват корабите и пристанищата

Правилната логистика на сладките изкушения: От складовете на Яско Комерс тръгват продукти към 6000 магазина

Доставки с ванове на ново ниво: Mercedes-Benz представи Vision Van

Клиентът иска персонализация: Пазарът на софтуер за управление на логистичните процеси отбелязва ръст

Устойчиво търсене на кари и стелажи: Пловдивският панаир – все по-малко участници

Hiab представи новият MOFFETT M4NX

Нов тежкотоварен транспортьор от Hubtex

STAMH Service монтира Mini Load в Италия

Opel Vivaro – приятен и лек за управлениеОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262618
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: