Логистика - брой 7/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 7/2018

(3.33 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 7 / септември 2018 г.

Нова фирма се появи на пазара на морския групажен транспорт - ECU Worldwide България. Тя е част от мрежата на ECU Worldwide - един от основните играчи в мултимодалните превози, световен лидер в морския групажен транспорт. С националния мениджър Денислав Чипев разговаряме за синергията на сервизи в глобалната мрежа на логистичния доставчик, за надграждането, неутралността, надеждността и силата на данните. Първи приоритет на новата компания е изграждането на нови директни конзоли от Далечния изток до Варна и Солун, като започват с директни сервизи от Шанхай, Шенжен и Сингапур.
"Най-важното условие пред мениджъра, когато започне да създава екип, е да има търпението, смята Георги Тодоров, управител и водещ треньор на тренинг компания ReExe. - Когато обучавам хората, първо ги карам да осъзнаят, че силата не е в количеството на инструментите, а в „механиката“. В продажбите се борави с мисъл, но тя трябва да е тренирана и освободена, за да можеш да слушаш много и да чуваш (т.е. разбираш) лесно, а не да мислиш какво да кажеш.
Поликомп е определяна 18 пъти от авторитетна класация като най-големият дистрибутор на ИКТ продукти в България. С Надежда Генова – старши оперативен директор на компанията, разговаряме за визионерството в дистрибуцията и логистичните ресурси.
 
В брой 7 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Ойрошпед с уникална услуга за превози на групажи от и до Русия - Линията е подходяща както за спедитори, така и за транспортни фирми
България има добра логистична индустрия и силен транспортен бранш - Бабар Бадат, президент на Международната федерация на асоциациите на спедиторите (FIATA)
Шумни дебати и ниска скорост на решенията - Различията в националните законодателства пречат на развитието на мултимодалността
България изкачи 15 стъпала в световния LPI индекс - Пропастта между развити и развиващи се страни в логистиката остава
Най-умното пристанище - Порт Ротердам променя лицето на логистичната индустрия
Първи започнахме обучението на магистри по логистика - Полк. доц. Мирослав Димитров, ръководител на катедра „Логистика“ във Военна академия „Г. С. Раковски“
По пътя на големите данни - Мениджърите не бива да забравят, че дигиталните системи не са ключ за всяка врата
Смартфоните се включват в последната миля - Все по-популярни стават станции, които служат като център за получаване на пакети
Дълбокият сън на логистичния мениджър
Логистичен танц с аромат на свежи цветя - Цветята са индустрия за милиарди, а Холандия е родното й място
Революционните стакери на UniCarriers
Иновативните системи на STILL
Електрическите машини на Hyundai
Топ 20 на доставчиците на системи за складиране - В световен мащаб индустрията постига рекорден ръст
Тест: Ford Transit и Tourneo Custom в ново измерение
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626107
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: