Логистика - брой 5/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 5/2019

(3.74 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 5 / май 2019 г.

С Милена Завалова, ръководител на производствените центрове на Кока-Кола ХБК България в Банкя и в Костинброд, разговаряме за управлението на процесите и екипите, за инвестициите и качеството на продуктите. По думите й в заводите динамиката е голяма и връзката между хората в екипите е много силна. Производственият процес е непрекъсваем и всеки се стреми да свърши работата си точно в определеното време, за да може следващият да поеме своя дял от него.
Битката за всяка онлайн поръчка на храна става все по-разгорещена и в България. Пазарът е сравнително нов и тепърва се развива. Какви са възможностите за разгръщането на този тип доставки у нас научаваме от мениджърите на двата най-големи конкурента в сегмента – Takeaway.com и foodpanda. Технологичните компании разчитат на изкуствен интелект и натрупване на все повече ноу-хау за постоянно оптимизиране на логистиката.
FANUC България е дъщерно дружество на един от световните лидери за индустриална автоматизация. В София се намира базов филиал на компанията, който разполага със складова база за резервни части. Задачата на екипа е в рамките на 24 часа след получаване на запитване за ремонт да осигури квалифициран сервизен инженер и необходимите резервни части на място при клиента.
 
В брой 5 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Бизнесът с партньори ускорява растежа - Интер Карс разчита на богато портфолио, бърза логистика и мотивиран екип
Ангел Джамбазки: Ще браним интересите на българските превозвачи
Фалстарт за тол системата
Orders To Go-Go - Технологични компании завземат доставките на храна в града
Нова магистрала свързва Дунав мост с южната ни граница - 3 часа с камион от Русе до Турция по АМ „Дунав – Егея“
Nestle Канада гради стойност чрез приятелства
Успехът на електромобилите се решава от веригата за доставки - Санджив Такиар, директор Иновации, решения и стратегически маркетинг в CHEP
Трансфер на знания по логистика
Плащам доставката, искам я веднага
Магическите трикове на Amazon - Компанията планира да използва паркингите на магазините си Whole Foods като минидистрибуционни центрове
Блокчейн, не те познавам - Какво наистина безпокои транспортно-логистичната индустрия?
Риск и големи инвестиции плашат производителите - Маркетинг специалисти с изкуствен интелект ще дават идеи как да се владеят пазарите
Стелажите на Dexion оптимизират максимално складовото пространство
Iveco Daily 2019Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626105
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: