Логистика - брой 3/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 3/2019

(3.83 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 3 / март 2019 г.

За няколко десетилетия от малка спедиторска компания с фокус превози в Западна Европа, Ренус България се превърна в един от водещите български доставчици, предлагащи пълния набор логистични решения по цял свят. „Извършваме много сложни операции, изключително сериозен оператор сме като корабособственик и в същото време се специализираме и в В2С сегмента и доставките на електронната търговия. Важно е обаче какво е отражението и добавената стойност спрямо клиента“, посочва Марин Гечев, регионален мениджър на Ренус България за Източна Европа и Кавказ.
Дистрибуционният център на JYSK в Божурище впечатлява със своята величина, прецизно изпълнение и модерни автономни решения. Инвестициите в него възлизат на над 100 млн. евро. Ян Оливер-Шмит, логистичен директор Балкани в JYSK, говори за организацията на товарните потоци в склада и плановете за разрастване в Европа и света.
В София е базиран Европейският логистичен на фармацевтичния гигант Teva за Европа. В България са концентрирани още няколко дивизии, които ръководят ключови функции за корпорацията. Сред тях е и Клъстер Покупки, с чийто мениджър – Никола Самарджиев, разговаряме за пазарите и веригите на доставки във фармацевтичната индустрията. 
 
В брой 3 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ: Шоу в края на май - За първи път действието ще се развива на открита площадка в логистичен комплекс до летище София
Големият екип се управлява с ясни правила - Невен Славчев, ръководител на логистичния център на Максима България
Как АМК Габрово израсна от развойно звено до голям завод - Германската компания харесва града и ще продължи да инвестира в нови мощности и подготовката на кадри
Свободна зона – Русе привлича инвеститори с отлична локация и качествени услуги
Собствените марки дават конкурентно предимство - ГрациЯ доставя стоки в над 460 склада за търговия на едро в 56 града
Ние знаем как да няма изненади по пътя на стоката от Китай - Радостин Петров, управител на Бизнес Чайна Консултинг
Компаниите търсят младежи с хъс и енергия - Проучете фирмите и носете добри препоръки
Celsineo означава спокоен сън за хладилните логистици
Дийн Камън и неговите изобретения
Слънчев лъч за икономиката
Пазарите и инвеститорите не обичат да бъдат лъгани - Много компании от веригата на доставки отказват да приемат заплахата от природните катаклизми
IFOY – в очакване на победителите
Ефективни решения от Toyota за операции в хладилни складове
Новите технологии на Linde - Безопасността и ефективността са водещи за германската компания
Ново поколение скенери променят склада - Проницателни технологии, изграждат град от данни в склада
Самоохлаждащата се батерия на STILL
Новият Ford Ranger – по-мощен, по-икономичен и по-интелигентенОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626103
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: