Логистика - брой 10/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 10/2018

(4.00 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 10 / декември 2018 г.

Крум Павлов е един от пионерите в автоматизацията в България. Вече 30 години той и ръководеният от него фирма Логисофт създават редица впечатляващи решения за оптимизиране на производството и склада. През последните 10 години компанията развива и утвърждава сътрудничеството си с германската GEBHARDT Intralogistics Group, един от пионерите в създаването на автоматизирани системи за Индустрия 4.0. Българската фирма създава PLC софтуер за управление на конвертори в системи за складиране, изграждани от GEBHARDT в различни точки на света, като двете фирми разчитат на трайно сътрудничество помежду си.
Явор Панталеев бе избран за нов председател на НСБС - Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика. Това стана на общо събрание на организацията. На него най-горещи бяха дискусиите около основния проблем – липса на достатъчно кадри за транспорта, спедицията и логистиката. Бе обсъдена възможността Учебният център на НСБС да се превърне в академия за кадри за бранша.
В традиционната анкета на сп. ЛОГИСТИКА участват 16 ръководители на успешни екипи, които говорят с емоция за 2018 г. и оптимистично за 2019 г. Пътя, който мениджърите очертават за 2019 г., е с много ясна посока - устойчиво развитие и никакво отстъпление от качеството на услугите, въпреки проблемите на трудовия пазар и предпазливите очаквания за икономическите колебания на Европа.
 
В брой 10 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Как се стига до дистрибутори в САЩ и Канада - Инвестициите в нова техника и технологии разширяват производството и мрежата на доставки на Булконс
Успехът на германските инвеститори е заразителен - д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК
Императивът на дигитализацията: възходът на дигиталните платформи и екосистеми
Повече магазини – повече логистика - В Максима България оптимизират складовите площи, за да обслужват непрекъснато откриващите се нови обекти 
Доволните клиенти са нашата препоръка - Марк Литвин, директор продажби в Made4net
Индустрия 4.0 се нуждае от Логистика 4.0 - Щефан Краутер, CEO и основател на cargo-partner
Какво прави бизнес модела на Дискордиа успешен?
Призивът да се строи спекулативно не получава отзвук
Логистиката търси нови таланти
Кои са най-добрите Supply Chain програми в Северна Америка
Вълна от увеличаване на логистичните разходи
Български инженер променя лицето на роботиката - Росен Дянков е съосновател на стартъп компанията Mujin
20 години TOYOTA SAS
Надеждните стелажни системи на CBS - Сигма България стана представител на италианската фирма за страната
Новите лекотоварни стакери на STILL
Електрическите камиони се готвят за настъпление
Коледа лийкс тресе държаватаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626110
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: