Логистика - брой 05/2021

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 05/2021

(4.14 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 5 / юни 2021

Владимир Гюрджиев винаги е работил целенасочено да доведе в България институционален инвеститор и в момента е удовлетворен, че е част от мениджърския екип на СТР - един от най-големите дивелъпъри на индустриални паркове в Централна и Източна Европа. Пред сп. ЛОГИСТИКА той сподели за пазара на индустриални имоти, тенденциите в бранша и новите инвестиции на компания в логистични паркове.
Последната година в контейнерния бизнес беше изключително трудна и динамична както в трафика от и до България, така и за целия свят. Въпреки това морските превози на контейнери остават най-разпространеният начин за транспорт на стоки от Далечния Изток до Европа и Америка. Какво ще се случи по-нататък в този сектор? Този и други въпроси за контейнерните превози зададохме на специалисти от водещи български логистични фирми. Вижте какво отговориха те!
С Елка Каменова-Цанкова, Председател на Кооперация „Панда“, и Георги Райчев, Директор логистика и планиране, правим виртуална обиколка из Office 1 Superstore Logistics. Мениджърите ни разказват за организацията на логистичните потоци и споделят плановете си за разрастване, които включват изграждане на нов логистичен блок.
 
В брой 5 / 2021 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Изключително бързо отговаряме на предизвикателствата - Румен Иванов, изпълнителен директор на DHL Express България
Работим в екип и градим партньорства с лично отношение - Олга Василевска, мажоритарен собственик и управител на MW LOGISTICA
Тайната на успеха е в организацията и оптимизацията - Христо Близнаков, мениджър на СТАД
Метрика влезе в нов логистичен фулфилмънт център
Как българските традиции се превръщат в cool отвъд Океана - Предприемаческият нюх на Атанас Вълев нарежда продуктите Trimona на рафтовете на престижни магазини в САЩ
Как да спасим „бежовото злато“?
Автоматизирано товарене и разтоварване с HUSKi
Преместващите се конвейерни звена на INTERROLL
arculus Fleet управлява автономни машини
HHLA Sky, който управлява дронове
Компактната складова система Volume WAVE
OPPIDUM TIC – влез в чата
SYNA.OS командва флот от роботи
WAKU Sense анализира състоянието на роботите
Малкият hand-held скенер HS 50 от NIMMSTA
 
В разширената дигитална версия на юнския брой на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
 
Логистичното рамо на Alibaba дава сила на продажбите - В смарт складовете на Cainiao царуват IoT, AI и AGV роботи
Има 7 млрд. индивидуални кризи и трябва да разберем всяка от тях - Санди Ваци, партньор и основател на CodeBreakers
Водородният Peugeot e-Expert Hydrogen
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312626105
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: