Логистика - брой 03/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 03/2020

(4.29 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 3 / април 2020

Гостувахме на мениджъра на карго-партнер България - Димчо Димчев, за да се запознаем с новия им проект – директна жп линия в логистичния комплекс близо до софийското летище. Наред с актуални предизвикателства пред логистиката в глобален и местен мащаб обсъдихме и „трудните“ за логистиката теми – пандемията, подборът на кадри, мотивацията на персонала и работата с младите хора.
Андрей Новаков е евродепутат с много каузи. Пред списание ЛОГИСТИКА той говори с емоция за участието си в преговорите за формиране на европейския бюджет, за транспортна политика на ЕС, бори се срещу двойните стандарти в ЕС. 
Kaufland IT HUB Bulgaria е дом на втория по големина технологичен екип от международната група Schwarz. Екипът в България предоставя различни дигитални решения и подкрепя технологичните нужди на цялата група - от съществуващи продукти до разработването на напълно нови.

В брой 3 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Иновациите са усъвършенствани добри практики - Вали Компютърс доставя над 10 000 продукта – от компютърни компоненти до дрон с камера
Коронавирусът и законите - Какви права и задължения има превозвачът в ситуация на извънредни мерки?
Логистиката и безпрецедентното увеличаване на доставките - Натали Собър, пазарен анализатор в Arcadis, обяснява защо има нужда от повече сътрудничество в динамичната дигитална ера
Кутия за доставки спасява пакети във Великобритания - Британски стартъп иска да реши проблема с пропуснатите доставки у дома
Първият дигитален мотокар в света е Linde
Рийчстакерите на SANY вече и в България
Автономният автовлак TractEasy на EasyMile
Складиращият робот C200 на Geek+
Автономният стакер Courier 3030 на Raymond
etaLINK 3000 зарежда машините безконтактно
Celluveyor подрежда пратките от конвейера
inventAIRy X: инвентаризация с дрон и AGV
ForkOn, който управлява машините
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626103
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: