Логистика - брой 02/2021

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 02/2021

(3.54 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 2 / март 2021

Той е човек, достъпен за комуникация - честен, открит, спортна натура и работохолик. Говори четири езика и е направил е над 5000 срещи и преговори с клиенти, партньори и превозвачи в цяла Европа. За развитието на фирмата, за преплуването през кризата и за високото ниво на обслужване на клиентите разказва Тодор Дянков, създател и управител на спедиторската компания Josped.
Малка стаичка, в която работят две поколения потомствени производители на обувки. Така започва през 1997 г. историята на Ингилиз Груп, едно от много добре развиващите се предприятия за обувки у нас. Днес, семейната фирма притежава модерна фабрика, а нейните обувки буквално „се разхождат“ по целия свят – от Европа, та чак до Япония.
Когато развиваш успешна онлайн търговия, неизбежно стигаш до нов логистичен център, в който бързо и ефективно да се подготвят и експедират поръчките. Такава е логиката на този бизнес, но за да я следваш, са необходими инвестиции и иновативни решения. За новия логистичен център на Ozone.bg разказва Любомир Бабуров, управител и съдружник в дружеството.
 
В брой 2 / 2021 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
LAM’ON стартира производство на биоразградимо фолио - Фирмата получи Наградата на германската икономика в България 2020 г.
Онлайн магазинът като част от веригата на доставки - Николай Николов, директор Бизнес планиране и развитие в bERS Logistics
5 върхови технологии, които ще променят логистиката през 2021 г.
Нови системи на Linde пазят от сблъсъци със стелажите
Как се печелят инвеститори? - Индустриален и логистичен парк Бургас получи Награда на германската икономика 2020
Изповядвам концепцията за невидимото лидерство - Михаил Стефанов, създател на Misho Stefanov Academy и на платформата „Мини машини“
Мобилен робот пикира в склада
„Крачещият“ автомобил на Hyundai
Пристанищата – плаване след кризата
Инвестициите в дигитални умения са стратегически ход - Индустрията на знанието търси IT експерти, анализатори на данни, HR специалисти, финансисти, кадри със силни езикови умения
Електрическият MAN eTGM оптимизира доставките в Мюнхен
 
В разширената дигиталната версия на мартенския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
Фабриката в Измир е звездата в семейството на HugoBoss - Производствената база се преражда чрез дигитална трансформация, роботика, автоматизация и изкуствен интелект
Маратон за изграждане на петия вид транспорт - Hyperloop визията на Илон Мъск в Европа
DAF обяви 19-тонен LF Electric
Електрически камион със соларни панели
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312626102
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: