Диамантите на Ракшаса

Диамантите на Ракшаса

(5.00 от 1 глас)Героите в предлагания сборник от разкази ще те водят през сенките на здрача, привлечени от демоничната им сила. Приготви се за изненади, защото в света на Ракшаса нищо не е такова, каквото изглежда и капанът на Каули е непреодолим.

Този яростен, непредсказуем свят, изпълнен с мутанти и бродещи из вселената ловци, преследващи разумни хищници, познали човешкото коварство, неусетно те изпълва със страх за бъдещето. Но, осъзнавайки несъвършенствата на нашата цивилизация, взирайки се в мрака на несигурността, долавяш проблясващ лъч на надежда, че хуманността остава вечна, че любовта е по-силна от всичко.

„Диамантите на Ракшаса"е втората книга на автора, поел по неутъпкани пътеки към света на фантастиката. Независимо дали това е светът на твоите фантазии или встрани от него, разказаните - често с тънка ирония - истории, няма да те оставят равнодушен, ако им дадеш шанс, отделяйки малко от своето време.
   • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: