Изгорените мостове

Изгорените мостове

Автор: Руми Ботева
(3.56 от 16 гласа)В тази книга авторката ни отвежда в една страна, позната само от рекламните брошури, които обещават спокоен и прекрасен живот.

Швеция – държавата с най-успешен социален модел и рай за емигрантите. Швеция – страната от приказките за северното величие и смелите викинги. И сред суровата действителност, облечена в тънката дрешка на социалдемокрацията, една българка, понесла тежкия сак на миналото си, се изправя пред предизвикателството да успее. 

С майсторство и вещина авторката разкрива пласт след пласт цялата мистика, в която е забулена тази магнетична за източния човек земя. Привлечени от прословутия шведски модел, хората от Източна Европа препълват вагоните на влаковете, за да се доберат до обетованата земя, да вкусят от плодовете на демокрацията и свободата. Действителността, която ги очаква тук обаче, е малко по-различна от легендата и първоначалният ентусиазъм се разбива в ледената стена на човешките взаимоотношения – Бети трябва да чертае своя път с „лакти напред и лед в стомаха”.Прословутите 80 сантиметра дистанция са границата, отвъд която шведите не допускат никого, дори и образованите лекарски кадри, от които обществото все по-задъхано и неистово се нуждае.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Руми Ботева
Година: 2017
ISBN: 9789543502403

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: