Строителна техника - брой 3/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 3/2017

(4.08 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 3 / юни 2017

 
От април 2017 г. пловдивското дружество Атлас Машинен България (АМБ) е новият официален вносител и дистрибутор на техниката на известния немски производител Atlas GmbH. Собственик и управител на АМБ е Александър Божков, млад и перспективен инженер, който е натрупал немалко знания и опит в Българска индустриална група. АМБ, като официален представител на Atlas, ще предлага цялата гама от машини, произвеждани от заводите на немската компания.
На 3 април бе учредена Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). За председател единодушно бе избран Борислав Тодоров, експерт-юрист с дългогодишен опит в областта на защитата на браншови интереси, включително и чрез иницииране на промени в основни закони и други нормативни уредби. С него разговаряме за старта на дейността на асоциацията и нейното бъдещо развитие. 
България е една от 28-те държави в света, които участват в изучаването и управлението на Антарктида – едно от най-дивите, сурови и непознати места на нашата планета. След 24 успешни експедиции в живота и в работата на българските антарктици настъпи промяна – през януари т.г., по време на своята 25-а юбилейна експедиция, те получиха верен помощник - телехендлер Manitou МТ 932. Многофункционалната и високопроходима машина е специално антарктическо изпълнение, дарение от „Асарел-Медет“ АД.

В брой 3 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
АТЕСТ ще защитава интересите на бранша – интервю с Борислав Тодоров, председател на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). 
 
ИПО инсталира мощни генератори
Atlas – рестарт в България - от април 2017 г. пловдивското дружество Атлас Машинен България (АМБ) е новият официален вносител и дистрибутор на техниката на известния немски производител Atlas GmbH.
Сигма България представлява Faresin - през април Сигма България стана официален представител за телескопичните товарачи на италианския производител Faresin.
Национално турне на MST - до края на май багер-товарачът MST 642 успя да предизвика положителните реакции на фирми от София, Пловдив и Бургас.
Трошачни и пресевни машини от Сигма България и SBM - от тази година официален представител на SBM у нас е Сигма България.
Инжконсулт и Sunward на българския пазар - от януари 2017 г. Инжконсулт е официален представител на водещия китайски производител Sunward Intelligent Equipment.
Ново поколение челни товарачи от Case CE
 
JCB: Все по-добри и по-добри - производителят продължава да работи и на тихия фронт, където английските инженери системно и последователно усъвършенстват машините
Bobcat: в името на перфектния минитоварач
Hiab: черното блести още по-силно - с въвеждането на „Голямата петорка“ кранове Hiab и новите членове от средната гама всеки нов модел носи предимствата на най-съвременните достижения в механиката, хидравликата и дори нанотехнологиите
Един ден със сервиза на Роланд Трейдинг
 
Cаt Connect за висока производителност - от тази година Caterpillar ще добави нови услуги за продуктивност към високотехнологичната си платформа Cat Connect
Hitachi: машинопаркът на един екран разстояние - японският производител е разработил Global e-Service – онлайн услуга, чрез която клиентите могат да наблюдават работата и състоянието на машинопарка си дистанционно
Manitou за българските антарктици
Николай Ръжев, Автомагистрали – Хемус: Работим само с VögeleОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 201762397


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: