Строителна техника - брой 3/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 3/2016

(4.17 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

На 19 май фирмата представител на Volvo CE откри тържествено новия си търговско-сервизен център в София. Сигма България, част от Саракакис Груп, се премести в новия си дом още в края на 2015 г., като с идването на по-топлото време дружеството покани официално своите клиенти и партньори да отпразнуват заедно събитието.

Дебют на новия 36-тонен хибриден верижен багер Komatsu HB365LC-3. В сравнение с конвенционалния 36-тонен багер Komatsu PC360LC-11, новият хибрид е разработен от японските инженери така, че да изразходва 20% по-малко дизелово гориво.

Преди една година най-големият китайски производител на булдозери Shantui стартира партньорството си с Инжконсулт. Разговаряме с Корант Лиу, регионален мениджър продажби в Shantui, за компанията, нейните продукти и развитието на техните отношения с официалния им български представител.

31-то издание на най-голямото в света изложение за строителна, кариерна, минна и подемна техника се проведе в Мюнхен от 11 до 17 април. bauma 2016 привлече около 580 000 посетители от 200 страни. На мегаизложението се представиха общо 3423 изложители – 1263 от Германия и 2160 от 58 страни от целия свят. Изложбената площ за пореден път бе увеличена и достигна 605 000 кв. м. Представяме като изложители Caterpillar, Bobcat, JCB, Terex Cranes, Hitachi CM, Case CE, Wirtgen Group, Volvo CE, Hiab, Hyundai, Komatsu и LiuGong.

В брой 3/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:

Сигма България откри официално новия си дом – новият търговско-сервизен център в София е на по-достъпно и видимо място

Новият 36-тонен хибрид на Komatsu – премиера на по-тежкия електрически хибрид от японската марка

Експресна подмяна на контактна жп мрежа с Lännen - част 2

Shantui - китайският лидер при булдозерите – интервю с Корант Лиу от Shantui

На bauma 2016:

Caterpillar: В началото на следващата индустриална революция, част 1 – две ключови думи: „свързаност“ и „дигитализация“ на машините и работните процеси

Bobcat: Белият рис в центъра на вниманието – спиращо дъха демонстрационно шоу

JCB: Иновативният лидер от Острова

Terex Cranes: Марката Demag се завръща на пазара

Hitachi CM: Технологично съвършенство в оранжево

Case CE: Успешният полет на орела

Wirtgen Group: Силата на пет марки – истинско изложение в изложението

Volvo CE: Тежки машини, експлозивно демошоу и нови технологии

Hiab: Иновационна симфония в черно, червено и бяло

Hyundai HI: Корейският тигър атакува върха

Komatsu: Интелигентни технологии и плеяда нови модели

LiuGong представи подобрена серия багериОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201613123


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: