Строителна техника - брой 1/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 1/2016

(3.67 от 6 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 1 / февруари 2016

Впечатляващ с размерите си 5-осен самосвал Volvo FMX 10x4 с 40-кубиков кош е предизвикателен проект, изпълнен от Бакстрейд и Волво България по идея и изисквания на клиента Глобус ЕООД, Стара Загора. Уникалният самосвал е предназначен за превоз на пепелина, която е отработен материал от топлоелектрическите централи.

Мегаизложението за строителна техника bauma 2016 (Мюнхен, 11-17 април) ще бъде сцената, където JCB ще покаже пред световната публика голям брой нови модели и иновации. Сред дебютиращите машини са четирите нови челни товарачи с най-модерната кабина на производителя – CommandPlus, както и новия багер-товарач JCB 3CX Compact.

Изборът на конкретна марка и модел челен товарач може на някои да им изглежда цяла наука и това в определени случаи е точно така. Но в общия случай има няколко отправни точки, с които всеки ръководител на строителна фирма може да се справи.

В брой 1/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:

Компактни багери Volvo за печеливш бизнес

Уникален самосвал пристигна в България

Hyundai – изборът на клиента

Колесните багери на Hitachi - върхово ниво в 5 направления: работоспособност, производителност, комфорт за оператора, издръжливост и надеждност

Bobcat E19 – минибагер на max – всяка машина с логото на риса е наистина „пипната“ отвсякъде

В аванс: JCB на bauma 2016

Атлас Балкан на върха на иновациите

Komatsu – лидерът в хибридните багери – интервю с Йошихиро Кобаяши, продуктов мениджър Хибридни багери в Komatsu Europe

Проблеми с видимостта при земекопните машини

Как да изберем челен товарач  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201613121


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България. Редактори на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: