Строителна техника - брой 04/2020

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 04/2020

(4.25 от 8 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2020

Hyundai Construction Equipment Europe продължава развитието на моделите от новата А-серия на компанията с поредното страхотно допълнение – 30-тонния верижен багер HX300AL.
HYDROG е най-големият производител на професионални машини за пътно строителство и пътно поддържане в Полша и е един от най-големите в Европа.
Mecalac, световен лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на компактно строително оборудване за градска среда, представи новата си свързана телематична услуга за подпомагане ефективността и рентабилността на своите клиенти. 
 
В брой 4 / 2020 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
CASE представя подобрената платформа за телематика SiteWatch
Нов Benninghoven асфалтосмесител 160 t/h за Инжстройинженеринг
Висока производителност и ниски разходи от Kleemann за българското пътно строителство
Върховата производителност и най-новите технологии идват с Ditch Witch JT 24
Ефективност в кариерата с Hitachi
Liebherr представи своя телескопичен че­лен товарач
Най-големият багер на Doosan
JCB създаде първия багер, задвижван с водород
Пуснаха 8 нови станции на метрото в София
Мегапроект дава перспективи за развитието на Бургас и региона
Издадени разрешителни за строеж през второто тримесечие на 2020 г.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 202063408


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: