Строителна техника - брой 02/2021

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 02/2021

(3.80 от 10 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 2 / април 2021

Ротационният телескопичен товарач JCB 555-210R вече е наличен в базата на ексклузивния дилър на строителната техника на марката за страната – СИ ЕМ ЕЛ България.
Ексклузивният представител на Hydrog за България и Македония – Инжконсулт ЕООД, достави машина за полагане на банкети, модел DG-3000, на фирма Европейски пътища АД.
Изпълнителят на редица мащабни инфраструктурни проекти в страната Грома Холд отново се довери на машини и сервиз от Виртген България. Пакетът включва мобилни машини Vögele и Hamm, както и асфалтосмесител Benninghoven.
 
В брой 2 / 2021 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Liebherr Powerbloc доказва своите възможности
Челни товарачи Hitachi ZW-7: вие контролирате всичко
Mecalac добави нов комбиниран багер-товарач към портфолиото си
Doosan произведе „прозрачна кофа“ за челни товарачи
Новият булдозер CAT D7 постига висока производителност
Bobcat представи нова гама лека строителна техника
CASE CE спечели награда за Project Zeus
Kramer предлага компактни решения
Sunward – отличникът от последния чин
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 202163547


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: