Любовницата на снежния лорд

Любовницата на снежния лорд

(4.56 от 32 гласа)Какво ти остава да правиш, ако страшен снежен лорд те е обявил за своя любовница? Идеалният вариант е да обявиш, че си негов личен секретар, да го поставиш пред факта, че приличните момичета не спят с началството си и да се постараеш не само да превъзпиташ  шефа, но и да въведеш ред в неговия живот! И как иначе, щом при встъпването си в длъжност, забелязваш че в живота на шефа ти цари пълен хаос, бившата възлюбена със съпруга си нагло се възползват от благородството му, годеницата е истеричка, а слугите са невъзпитани? Така че, Виел Мастерс я чака цял куп работа – да възпита слугите, да вкара шефа в правия път, да възглави опозицията, да организира заговор против узурпатора... А за снежния лорд в тази ситуация е най-добре да си трае, защото сам си е виновен – тя не се е натискала да му става любовница!е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: