Новини

09 Юли 2012

Фенове на електронните книги на Sofia Rocks 2012

Кой може да предположи, че феновете на Sofia Rocks 2012 в очакване на рок групите ще правят нещо различно от това да пият бира!

Но ето, както може да видите на снимката, това е удобно време да си дочетете любимия роман или да си припомните текстовете на любимата група.

От ТУК можете да свалите електронната книга, която съдържа текстовете на песните на Guns N' Roses от албума им Use Your Iliusion II.

 

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »