Новини

09 Декември 2013

Печатни книги в Библио.бг

Уважаеми клиенти,

Както може би сте видяли има промяна в продуктите, които предлага Библио.бг.
Освен електронните книги и списания вече предлагаме и хартиени книги.

Когато стартирахме през май 2011 г. в политиката ни беше заложено да бъдем много ясно и категорично фокусирани върху електронните продукти, защото вярвахме и продължаваме да вярваме, че това е бъдещето ни, а вече и настояще.

За наше и ваше огромно съжаление за 3 години количеството на електронните заглавия, които предлагат българските издателства се увеличи за книгите от 20 на 1000 /при положение, че хартиените са над 30 000/, а за списанията от 0 на 475 излезнали броя на 12-13 издания.

От наша страна старанието и инвестициите се увеличиха.  Ако сте наш потребител сами сте се убедили колко много функционалности имаме, които ви улесняват, които ви дават удобството да пазарувате лесно и чрез които съхранявате закупените си издания, функционалности като абонаментите за електронни списания, предварителни продажби и др.

За сметка на изданията, вие потребителите се увеличихте хилядократно, което много ни радва.

Ежедневно получаваме имейли и обаждания с въпроси кога предлаганото съдържание ще се увеличи , кога ще качим тази и онази книга.

След множество комуникации и срещи с издателите фактите са налице. Все още им е необходимо време за да превключат на тази нова вълна,  която носи със себе си потребността на съвременните хора да четат на модерни и практични устройства, каквито са електронните четци, таблети, телефони, дори и компютри. Вълна, която позволява на човек да пазарува от всяка точка на света за броени минути, без да излиза от вкъщи.

Това, което можем да направим за вас е да предложим всички налични заглавия на книжния пазар в добре познатия ни хартиен вид. Това зависи от нас.

Правим това за ваше удобство, за да намирате всичко на едно място. Ако дадено заглавие, което искате да прочетете не е налично в е-вариант, да не се налага да отделяте допълнително време и да го търсите другаде.

Продължаваме напред и разбира се електронните книги и списания остават на фокус при нас.

екипът на Библио.бг
                          

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »