Новини

04 Август 2014

Книгата, която ме вдъхновява

А ти знаеш ли къде са скрити най-големите богатства на света?

Къде търсите вдъхновение – в хората, изкуството, живота или може би в… книгите?
Ако и вашият отговор е последният, то не бихте подминали безучастно това, за което предстои да ви разкажем.

Днес, 4 август, JobTiger стартира проекта „Книгата, която ме вдъхновява“, насочен към всички любители на книгите. Ако и вие сте част от онези хора, които не заспиват вечер без да са прочели поне страница от любимата си книга и знаят, че истинското богатство не е скрито другаде, а между страниците на книгите, то не бихте пропуснали да се включите в магията на „Книгата, която ме вдъхновява“!

В рамките на 10 седмици ще се търсят 30-те най-вдъхновяващи книги на нашето време. Това ще се случва на онлайн платформа, специално изградена за проекта. Именно тук всеки ще може да номинира и да разкаже за книгата, която го е вдъхновила, или книгите, ако са повече от една.

Всяка седмица ще се излъчва седмичен топ 3, на база на гласовете на читателите за всяко заглавие. А финалът ще се проведе на 1-ви ноември, Денят на народните будители.

Със сигурност вече поне няколко заглавия кръжат в съзнанието ви, нали?
Е, споделете ги, помогнете на повече хора да се влюбят в книгите и да открият тяхната магия!
Можете да гласувате за книгите, които са ви вдъхновили и непременно искате да споделите, на сайта на проекта: тук
 

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
09 Май
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »