Про-Рок

Про-Рок

  • Абонамент за 1 Година: 40.00 лв.
    (11 броя. Спестявате 9% от цената на брой )
  • Защита: няма
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Единственото независимо списание за рок и метъл в България. С издадените си вече 112 броя (към май 2014 г.) Про-Рок се утвърди като най-стабилното музикално издание в България за всички времена.

Някои ще повдигнат вежди, други ще се ядосат, трети ще кимнат одобряващо с глава – със силния си авторски подход, критичен тон, уникални статии и интервюта, Про-Рок не оставя никого безразличен.

Be informed or dead!


Новия брой "Про-Рок - брой 115/2014"


НА КОРИЦАТА СА JUDAS PRIEST

„Welcome… to my world of steel” – точно 50 секунди са нужни, за да чуеш абсолютно инфантилния и същевременно велик първи ред от текста на откриващото новия албум на Priest парче, Dragonaut, за да разбереш, че най-истинската между истинските хеви метъл групи на света най-накрая отново е това, което по една или друга причина престана да бъде след 1990 г. Лигите сами започват да текат, когато чуеш онзи звук, заради който толкова много обичаш Defenders Of The Faith и Painkiller. Без концептуални финтифлюшки, без прогресив претенции, без епични интерлюдии и без твърде много реверанси към 70-те. Redeemer Of Souls се оказва един от основните претенденти за албум на годината. И не по-малко важно – доказва, че колкото и нови вълни на традиционен метъл да се появят, те някак олекват, когато истинските майстори на изкуството на автентичния британски метъл се завърнат като господари в своя свят от кожа и стомана.

Още в броя


From The Underground And Below: CANNABIS CORPSE, BLACK ANVIL, ORIGIN, VINTERSORG, TORDEN IN HELLBG, BURZUM

Концертни репортажи: WASP, BLACK TUSK, COMEBACK KID, EAST NOISE ATTACK, SEA OF BLACK, TESTAMENT

Както и RCE, EVERY TIME I DIE, GRAVE DIGGER, TANKARD, FOZZY, KNIFEWORLD, FEED THE RHINO, WOODS OF ARDEN

OVERKILL, UNISONIC, GODFLESH (част II), DRAGONFO

Рубрики

Скенер – YES

Историята на една обложка CELTIC FROST – Morbid Tales

Историята на един класически албумSLAYER – Reign In Blood

Произведено в БългарияF.A.C.E., GORGON FEST

Концептуалните албуми HUSKER DU Zen Arcade (1984), DREAM THEATERMetropolis Pt. 2: Scenes From A Memory (1999)

На прицел - METAL GAMES

Очаквайте в новия брой на Про-Рок много ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.