Камиони

Камиони

  • Абонамент за 1 Година: 48.00 лв.
    (10 броя. Спестявате 20% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Новия брой "Камиони - брой 3/2019"


Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2019

Iveco Stralis NP 460 – мощ и ефективност в синьо: Среден разход 23 кг/100 км постигна екип на КАМИОНИ с 34-тонна композиция, теглена от газов влекач Iveco Stralis NP 460 по маршрута София-Пловдив-София. Средната скорост на движение е 78,8 км в час и икономичността не е за сметка на динамиката.
Shell започна сондаж в Черно море: Сондажният кораб Noble Globetrotter II, нает от Shell, започна проучвателно дълбоководно сондиране за нефт и природен газ в „Блок 1-14 Хан Кубрат“. 
От Берлин до Талин със Setra S 531 DT: Пет дни и почти 2000 км по пътищата на Германия, Полша, Литва, Латвия и Естония. Това включваше организираният от Daimlrer Buses тест с новия двуетажен флагман на Setra - S 531 DT. За участие бе поканен и редактор от списание КАМИОНИ.

В брой 3 / 2019 на сп. КАМИОНИ може да прочетете още:
 
Volvo FH с I-Save – до 7% по-нисък разход на гориво: За да постигнат максимална горивна ефективност Volvo Trucks са съчетали двигателя D13Turbo Compound с допълнително усъвършенствани настройки за пестене на гориво.
Хибрид на Scania участва в тест за безшумни нощни доставки
DAF CF Electric за Tinie Manders Transport
Irizar ie-truck тръгва към пазара: Най-големият испански производител на автобуси Irizar Group обяви, че включва в продуктовата си гама електрическия камион ie-truck.
DKV BOX EUROPE е одобрен за използване в Германия
Krone и Liebherr представят революционния Celsineo: Новият продукт, плод на обединените усилия на двете големи немски фирми, използва уникална технология, за да гарантира постоянно охлаждане в хладилните полуремаркета.
Kässbohrer на bauma 2019
Нови двигатели за Mercedes-Benz Vito
Nissan въвежда модели със система e-POWER в Европа
Dacia Dustеr с лимитирана серия Red Line
Pininfarina отново ще произвежда автомобили
Академик Дечко Павлов – гуруто на акумулаторите
BPW – ECO Disc TS2 и BrakePadMonitor
Хан ще продължи да брани титлата
Новият VDL Futura FHD2 дебютира в България
Първият в света пълноразмерен автономен електрически автобус
Scania и Nobina тестват безпилотни автобуси
На Острова тестват първия автономен автобус ADL Enviro200
Mercedes-Benz Sprinter: Sprinter от поколението, произвеждано до 2018 година (W 906), продължава да бъде актуален на нашия пазар на употребявани автомобили за работа.
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: