Убеждаване

Убеждаване

Автор: Дейв Лакани
(3.00 от 3 гласа)За разлика от манипулирането, истинското убеждаване се базира върху истината, почтеността и умението да задоволим очакванията на хората, които се опитваме да убедим. В повечето случаи изходът от убеждаването се определя преди да сте произнесли дума! 
 
Експертът по убеждаване Д. Лакани ще ви научи да убеждавате и да разберете биологията и психологията зад убеждаването, и да прилагате доказалите се принципи на убеждаване в разпространени ситуации в бизнеса (продажби, маркетинг и преговори) и в личния живот.

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

12.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Дейв Лакани
Издател: Анхира
Година: 2008
ISBN: 9789542929086
Страници: 264
Тегло: 0.20 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора

За разлика от манипулирането, истинското убеждаване се базира върху истината, почтеността и умението да задоволим очакванията на хората, които се опитваме да убедим. В повечето случаи изходът от убеждаването се определя преди да сте произнесли дума!
 
Експертът по убеждаване Д. Лакани ще ви научи да убеждавате и да разберете биологията и психологията зад убеждаването, и да прилагате доказалите се принципи на убеждаване в разпространени ситуации в бизнеса (продажби, маркетинг и преговори) и в личния живот.
 
Тази книга дава свързаните с убеждаването отговори, които търсите, независимо дали става дума за продажби, услуги, международни комуникации, приятели или роднини.
 
Да накарате другите да видят вашата перспектива, да се съгласят с вашите идеи, да направят каквото искате от тях или просто да се съгласят с вас е умение и наука. И благодарение на тази книга ще научите това умение.
 
Убеждаването не е просто умение да продаваме. Убеждаването е жизненоважно умение.
 
От самото начало на тази книга ще ви подтикват внимателно да промените начина си на мислене и взаимодействие с другите, като се започне от дрехите, които носите, и се стигне до онова, което казва тялото ви. Ще ви молят да правите разни неща, да предприемате действия. И вие ще ги правите. Има ли по-добър начин да се научиш да убеждаваш, от този да видиш как те убеждават, в резултат на това да предприемеш нещо и да ти бъде извънредно приятно?
 
Ключът към убеждаването е да накараш другия човек да види или да направи нещата по твоя начин. За да го постигнете, трябва да сте наясно как да убеждавате най-добре.
 
Най-лесният отговор, свързан с убеждаването, е даден в тази книга. Карайте другите да убеждават сами себе си. Това се постига чрез задаване на въпроси.
 
Убеждаването е следствие, резултат. Тайната за щастливия изход от убеждението са две думи: без манипулиране. Манипулативното убеждаване има кратък живот. Истинско убеждаване е това, което продължава да съществува и след изминаването на момента.
 
“Направих го по моя начин!” не е начинът, по който трябва да завърши тази песен. Ако бяха майстори на убеждаването, Франк или Елвис щяха да изпеят: “Направих го по моя начин и всички са съгласни с мен!” Защо да не научите повече начини, с чиято помощ да карате другите да видят нещата с вашите очи? Ако до този момент сте били съгласни с мен, просто отгърнете на следващата страница…
Джефри Гитомър

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: