Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Кинжалът на Медичитепечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Тютюн - комплект том 1, том 2печатна:
40.00 лв.
20.45 EUR -
Джони и умрелитепечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR -
Огън и ледпечатна:
11.95 лв.
6.10 EUR -
Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезнaе-книга:
10.00 лв.
5.11 EURпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Избрано - том 1печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Захар и шафране-книга:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Красива тайна - кн.4е-книга:
10.99 лв.
5.61 EUR -
Планината на троловетепечатна:
11.00 лв.
5.62 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.