Свинско месо
Още от поредицата Любими домашни рецепти
-
-
-
-
-
-
-
Златни рецепти със златни плодовепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Да се справим с високото кръвно налягане - рецептипечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Китайската кухняпечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR -
Дивечова кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Готварски рецепти за абсолютно начинаещипечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Средиземноморска кухняпечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Дивечова кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Десертипечатна:
6.80 лв.
3.47 EUR -
Китайска кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR
Има ястия, които са безспорно вкусни, но има и такива още пo, които ни карат да забравим доброто възпитание и до последно да обираме със залък чинията, нищо, че тя отдавана е изтъркана до блясък. Няма място за безпокойство, защото всеки е изпадал в такава ситуация при поднесена тава със сочен свински джолан с картофи, мариновани свински ребърца, до златисто изпечена вратна пържола или друсан кебап. При ребърцата даже е още по-сладко, защото можеш до насита да си ближеш и пръстите. И хич да няма друга причина, за една банска капама е редно да се извади глиненият гювеч от дъното на шкафа. Ред месце, ред кисело зеле, розова сланинка, чубрица и чесън, после няколко часа на бавен огън и, за да се подсили апетита у чакащите, се пълнят чашите с червено вино.
Ей това е хубавото на зимата, че все ще намерим оправдания, когато прегрешим с ядене и пиене. Празници много, фурната щедра на топлина и аромати, чаши пълни. Как да устои човек на такива изкушения?!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.