Сандвичите на Толик

Сандвичите на Толик

(3.25 от 4 гласа)За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга – „Сандвичите на Толик”. В нея ще откриете 50 различни рецепти за най-вкусните сандвичи, които някога сте опитвали. Всяка рецепта е ясно и подробно описана – тя включва набор от продукти и начин на приготвяне. Най-важното обаче е, че всяка рецепта е придружена от снимка на сандвича, която ще ви накара не само да се облизвате сладко-сладко, но и да запретнете ръкави и бързо да си ги приготвите сами.

Макар че рецептите са от цял свят (Испания, Турция, Гърция, Англия, Франция...), те са лесни за приготвяне и с лекота ще се отдадат дори на най-неопитните домакини. Необходимо е само да си набавите нужните продукти и да спазите указанията.

Някои от сандвичите може и да са ви познати, но със сигурност по-голяма част от тях не сте опитвали. Уникалното съчетание на продуктите ги правят вкусни, интересни и любими на всички, за които ги приготвяте.
Тази книжка може да ви бъде много полезен и верен партньор в приготвянето на „нещо за хапване” за партита и сбирки с приятели. Не се съмнявайте, че гостите ви ще останат впечатлени.

Ако пък вкъщи имате някой злояд малчуган, книжката ще ви помогне да го накарате да заобича яденето.
Към всичко това ви предоставяме и възможността да се присъедините към голямото семейство на блога Kitchen of Tolik, където ще намерите още безброй полезни и вкусни рецепти и съвети. Ще можете да коментирате и да споделяте своя собствен опит и да обменяте познания с Tolik, който с радост ще откликне на вашите въпроси и коментари.Печатна книга

12.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Труд
Категория: Кулинария , Храни
Година: 2014
Страници: 112
ISBN: 9789543983513
Баркод: 9789543983513
Тегло: 0.14 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари