Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Запълнете дупките! Постигнете високите цели, които сте си поставили!печатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Търговски законпечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Социално и здравно осигуряване 2012печатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Родопска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Закон за движението по пътищата. Правила за движение по пътищатапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Етикет за всеки ден и за бизнесапечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR -
Сблъсък на пазарипечатна:
50.00 лв.
25.56 EUR -
Митническа тарифа на Република България: приложения за преференциалните ставки на митата за стокипечатна:
28.00 лв.
14.31 EUR -
Каймапечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.