Регресия на зачатието

Още от поредицата Другото училище

Регресия на зачатието

(4.23 от 13 гласа)За книгата от редактора:

Скъпи читатели, аз познавам от години автора Валентин Ковачганев. Срещата с „Регресия на зачатието” ми даде възможност да го видя в нова светлина, като човек натрупал житейска мъдрост и опит, които желае да сподели с другите. Сега вие вземате в ръцете си тази книга, а тя ще ви даде нещо повече от удовлетворяване на любопитството. В нея се предлагат тълкувания и решения на личностни и житейски проблеми, с които се сблъсква всеки човек. 

За мен като редактор, „Регресия на зачатието” представляваше едно предизвикателство. То беше свързано с особеностите на терминологията, с логиката на автора, която го води до интересни, понякога дискусионни заключения. Но както е казано „и вие ще познаете истината и истината ще ви направи свободни” (Йоан 8:32). 
Ние сме свикнали да повтаряме, че човек трябва да познае себе си. Тази максима е била издълбана като надпис на входа на Делфийското светилище. Но в ежедневието ни самопознанието стои на заден план. То най-често се явява post factum в края на живота ни, когато си правим личната равносметка. 
 
С тази книга, авторът Валентин Ковачганев се нарежда в редиците на родените по тези земи духовно просветлени и възвисени люде. Тези, които са намерили своето призвание в служба на другите. Тук са имената на баба Ванга и на учителя Петър Дънов. Корените им са в древните мистични орфически традиции, вярвания и духовни практики, които са изповядвали дедите ни.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Симолини
Година: 2017
ISBN: 9789545783210

Коментари

Коментари