Практическо ръководство по планиране и прогнозиране

Практическо ръководство по планиране и прогнозиране

(3.33 от 6 гласа)В една интензивна и динамична бизнес среда, приложението на израза „времето е пари” постави на преден план необходимостта от методи и подходи, които да оценят и оптимизират ключовите ресурси в една стопанска организация.

При вземане на стратегически решения всички ние правим предварителни прогнози. Дори несъзнателно, този процес е в посока нашите очаквания относно резултатите от действията ни. Това би означавало, че подценяването на тази част от управленския процес е равностойно на потенциален неуспех.

Настоящото ръкодство по планиране и прогнозиране, има за цел да даде на студентите в направление икономика теоретични познания и възможност за практическо приложение на методите и техниките за прогнозиране и планиране на стратегическите процеси в условията на несигурност и риск. Темите, засегнати в разработката обхващат теоретичната интерпретация и примери за практическото й приложение.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2012
ISBN: 9789542939306

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: