Поетично кафене

Поетично кафене

Автор: Колектив
(3.00 от 1 глас)В моето поетично кафене е уютно и приятно бъбриво. В него срещам приятели – нови и стари, стари и млади, мъдри и добри. Даряваме се с рими в топлината на дълги следобеди.

В моето поетично кафене времето е спряло. Това е глътка въздух в надпреварата на лудото ежедневие, в което тичаме да съединим отминаващото и идващото, пропускайки настоящето.

В моето поетично кафене има и смях, и болка, разпръснати по целия спектър – от политика до еротика, от непознати кътчета на света до улиците на Варна, Пловдив, та чак до малките селца на България. В него чашите са пълни със стихове, спомени, чувства и всички ние пием на малки глътки с наслада.

Ако стиховете, събрани тук по повод петата годинка на Kafene.bg ти харесат и искаш още поезия на живо – погледни в сайта кога е следващата ни сбирка и заповядай! Моето поетично кафене е и твое, то е на всички ни.

Жюстин Томс
Главен редактор
Kafene.bgе-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Издател: Ентусиаст
Година: 2012
ISBN: 9789542958871

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: