Пигтаун

Още от поредицата Световен трилър

Пигтаун

Автор: Уилям Кониц
(4.30 от 10 гласа)Трупът на високопоставен член на мафията е открит в хладилник в квартал Пигтаун. Наглед ”обичайното” събитие в ежедневието на нюйоркската полиция е повратен момент за лейтенант Матю Стюарт. Разследването на убийството на Бийнси Рутоло е равнозначно на отварянето на кутията на Пандора – наяве излиза корупцията във висшите полицейски среди. Скоро животът на Стюърт е поставен на карта. Но заплахата идва не от мафията, а от собствените му колеги, които се опитват да го погребат.

“Пигтаун” е роман истински, като заглавията в днешния вестник, ярък и разнолик като самия Ню Йорк.

“Отвори най-горния плик от пощата. Щом видя какво има вътре, отегченото му изражение изчезна и се замени с ужас. Прочете бележката:

“Имаме отпечатъците ти на снимките и молбите. Знаем също, че си ходил в управлението в същия ден, в който са били поръчани снимките. Имаме и запис на разговора ти с Пади във връзка с убийството на Андреа Русо.”

Мина известно време докато проумее думите. “Господи!” – помисли си и по гърба му полазиха ледени тръпки. Вдигна поглед и видя отражението си в стъклото. Позна ужас. Толкова пъти го беше виждал върху лицата на жертвите си.”Печатна книга

7.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Уилям Кониц
Издател: Плеяда
Година: 2003
Страници: 344
Тегло: 0.33 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: