Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Судоку мания 2печатна:
2.49 лв.
1.27 EUR -
Гъбите в нашата природа: Ядливи и отровнипечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Екзотични стайни растенияпечатна:
10.90 лв.
5.57 EUR -
Ние сме нашият мозъке-книга:
11.00 лв.
5.62 EUR -
Забавни модели от хартия for Dummiesпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Изкуството да опаковаш подаръципечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Енциклопедия на татуировкитепечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Експерт по градинитепечатна:
24.95 лв.
12.75 EUR -
Българска ловна антологияпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.