Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Как да гледаме на кафепечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Георги Марков в 24 часапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Джобна енциклопедия на идиотските оправданияпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Магичният градпечатна:
13.00 лв.
6.64 EUR -
100 години автомобилни състезанияпечатна:
39.00 лв.
19.94 EUR -
Моят бал - органайзер на абитуриентапечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Джобна енциклопедия на повериятапечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Minecraft: Наръчник за работа с червен камъкпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Обичам неоновите цветове. Анти-стрес книга за оцветяване: неонови картинипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.