Новите лидери - Ръководство по лидерство за миниджърите от третото хилядолетие

Новите лидери - Ръководство по лидерство за миниджърите от третото хилядолетие

(4.18 от 11 гласа)Тази книга е един истински курс за обучение по мениджмънт, който аналитично описва техниките, необходими за по-доброто управление на персонала. Решения, които голям брой успешни мениджъри и предприемачи са развили във времето, за да създадат извънредно качествени и продуктивни работни групи.

В своя бестселър „Новите лидери" Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Текстът описва по един прост, мотивиращ и практически ориентиран начин, кои са успешните действия на предприемачите и мениджърите, които успяват да създадат извънредно продуктивни работни групи. Изключително практичната насоченост на неговите книги и на интервенциите му се дължи на факта, че Паоло Руджери, бидейки на свой ред лично ангажиран с управленска дейност във фирмата като мениджър, има възможността да преживява от първо лице голям брой от ситуациите, с които един мениджър или предприемач се налага да се справя в тези времена на големи промени.

Паоло е експерт по лидерство, управление на хора, обучение на персонал, написал е няколко книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи речи и презентации в Европа и Съединените щати. Паоло обучава лидери и предприемачи от целия свят повече от двадесет години, десетки хиляди хора по света са вдъхновени от речите му и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж, като неговият „добив" е директно "от полето".Печатна книга

24.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Година: 2014
Страници: 216
ISBN: 9786199011744
Баркод: 9786199011744
Тегло: 0.33 кг.
Размер: 16.00x23.00 см.

Коментари

Коментари