Наръчник как да си направим учебна био-градинка в двора

Наръчник как да си направим учебна био-градинка в двора

(3.22 от 9 гласа)Информацията в този Наръчник има за цел да послужи като ръководство и източник на идеи и ресурси ако решите да си направите учебна био-градинка на територията на вашата детска градина, училище или квартал. Идеята на Наръчника е да ви ВДЪХНОВИ и да ви подсети за основните неща при провеждане на интерактивни «вкусни» уроци за деца и младежи със специален акцент върху интерактивния подход и интегрираното участие на съмишленици от различни възрасти — родители, възпитатели, приятели и доброволци.

Ние се опитахме да съберем на едно място всички най-скъпоценни уроци, идеи и информация, до които имахме достъп, и все пак - моля имайте в предвид, че темите и за био-земеделието и за зеленото образование на децата са изключително обширни, динамични и техният обхват, ресурси и съдържание непрекъснато се разширяват и обогатяват.

 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2013
ISBN: 100011560

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: