НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!

НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!

(3.38 от 26 гласа)Скъпи Приятели,

Твоческият подход в Книгата ни е необичаен. Той е смесица от информативна дидактика на важни знания за Здравето на човека, малко публицистика и откровен роман за предизвикателството „диагноза рак“, което изживяхме и продължаваме да изживяваме с нашата Житейска Мисия в помощ на хората.
Написахме книгата откровено, на обикновен разбираем език, който не съдържа завоалирани научни понятия, които само пречат на хората да виждат Истината. Искаме знанието, което имаме ние и което може да се окаже полезно за някого, да достигне до всеки – и до онзи, който вече знаем много, и до онзи, който прави първите си крачки към познанието за Здравето на човека.
Нашата книга ще ви обърка, може би на места смути, в други ще ви развесели или пък въведе в дълбоки размисли за Живота, който живеем и начина по-който го живеем.
Книгата има една единствена цел, която ще се прехвърля в различни състояния, за да се затвръди. И целта е да разкаже нашата история и Пътят на Промяната, по който поехме, благодарение на диагнозата „рак“. Не се шокирайте! Да! Благодарение на рака. Вие ще разберете защо...
От Авторите
 
Дали можем да променим хода на болестта?
Да, можем!
Има множество примери за хора, които живеят достоен Живот, който не зависи от финасовите предразположения. Независимо от това къде сме родени и къде живеем към настоящия момент, човешкото тяло се подчинява на едни и същи природни закони и изисквания. Следвайки природосъобразен начин на Живот, можем да постигнем достойно и пълноценно дълголетие.
От Книгата  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2017
ISBN: 9786197426007

Коментари

Коментари