Мъже в кухнята
Картофи с бекон, сметана и топено сирене
Продукти: 5-6 картофа, 3 супени лъжици олио, 1 опаковка топено сирене, 250 гр. бекон, 200 мл течна сметана, 200 гр. кашкавал, смлян черен пипер, копът, сол.
Приготвяне: Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на кубчета. Загрейте олиото и запържете нарязания на ивички бекон. Добавете нарязаното топено сирене и сметана и бъркайте на тих огън докато се получи гладка смес. Овкусете я със сол и черен пипер, разбъркайте и свалете от диска. Поръчсете картофите сол и черен пипер, сложете ги в тавичка, залейте ги със соса и ги сложете в предварително загрята умерена фирна за 10-15 минути. Извадете тавичката, поръсете ястието с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Сервирайте ястието на парчета, гарнирани със ситно нарязан копър.
Kниги от същия жанр
-
Готварската книгапечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Пурпурен цитрус & сладки уханияпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Пайове, пити и пудингипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Вкусно или полезно? И двете!печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Вечните рецепти от българската и световната кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Кулинарна модапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
500 италиански ястия, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.