Мъже в кухнята
Картофи с бекон, сметана и топено сирене
Продукти: 5-6 картофа, 3 супени лъжици олио, 1 опаковка топено сирене, 250 гр. бекон, 200 мл течна сметана, 200 гр. кашкавал, смлян черен пипер, копът, сол.
Приготвяне: Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на кубчета. Загрейте олиото и запържете нарязания на ивички бекон. Добавете нарязаното топено сирене и сметана и бъркайте на тих огън докато се получи гладка смес. Овкусете я със сол и черен пипер, разбъркайте и свалете от диска. Поръчсете картофите сол и черен пипер, сложете ги в тавичка, залейте ги със соса и ги сложете в предварително загрята умерена фирна за 10-15 минути. Извадете тавичката, поръсете ястието с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Сервирайте ястието на парчета, гарнирани със ситно нарязан копър.
Kниги от същия жанр
-
Сушипечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Кулинарна модапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Съчетаване на храни с напиткипечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Бяло, зелено, червенопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Ястия на парапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
12-те най-полезни хранипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Коктейли и напиткие-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Салати и предястияпечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
500 италиански ястия, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.