Мъже в кухнята
Картофи с бекон, сметана и топено сирене
Продукти: 5-6 картофа, 3 супени лъжици олио, 1 опаковка топено сирене, 250 гр. бекон, 200 мл течна сметана, 200 гр. кашкавал, смлян черен пипер, копът, сол.
Приготвяне: Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на кубчета. Загрейте олиото и запържете нарязания на ивички бекон. Добавете нарязаното топено сирене и сметана и бъркайте на тих огън докато се получи гладка смес. Овкусете я със сол и черен пипер, разбъркайте и свалете от диска. Поръчсете картофите сол и черен пипер, сложете ги в тавичка, залейте ги със соса и ги сложете в предварително загрята умерена фирна за 10-15 минути. Извадете тавичката, поръсете ястието с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Сервирайте ястието на парчета, гарнирани със ситно нарязан копър.
Kниги от същия жанр
-
Магията на хранатапечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Пиле на фурнапечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
От двете страни на съвършената хранапечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR -
Сладки нотипечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Арабска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Кулинарна модапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Пайове, пити и пудингипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Прошката: най-великият лечителе-книга:
5.00 лв.
2.55 EURпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Готварство: организация и функциониране на кухнятапечатна:
23.80 лв.
12.16 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.