Мисъл - форми

Мисъл - форми

(3.40 от 5 гласа)Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на  физическото измерение. Поне веднъж в живота си човек е осъзнавал, че мислите са толкова материални, колкото предметите и хората, но малцина имат ясна представа какво точно представлява мисълта. Целта на тази книга е да ни помогне да го разберем.
 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

8.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Шамбала
Година: 2008
ISBN: 9789543190959
Страници: 120
Тегло: 0.14 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.


Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на  физическото измерение. Поне веднъж в живота си човек е осъзнавал, че мислите са толкова материални, колкото предметите и хората, но малцина имат ясна представа какво точно представлява мисълта. Целта на тази книга е да ни помогне да го разберем.

С много примери двамата автори ни показват, че един от най-интересните и преки пътища от физическия свят към астралния минава през изучаването на мисълта. Всяка мисъл, родена в нашето съзнание, макар и за кратко придобива точно определена форма, наречена мисъл-форми.

Създаването на мисъл-форми се подчинява на три общи принципи:

Качеството на мисълта определя нейния цвят.
Характерът на мисълта определя нейната форма.
Яснотата на мисълта определя яснотата на очертанията.

С много богат илюстративен материал Ани Безант и Ледбитър нагледно показват на читателите различните видове и типове мисъл-форми, защото не е достатъчно само да съществуваме; ние искаме да живеем интелигентно, а за да го постигнем трябва да опознаем себе си и най-голямата сила, която притежаваме – нашите мисли –  и да ги превърнем в извор на радост, любов, светлина и надежда.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: