Машини, апарати и съоръжения в химическата и биохимическата промишленост

Машини, апарати и съоръжения в химическата и биохимическата промишленост

(5.00 от 1 глас)Настоящата монография предлага обобщен преглед на машините, апаратите и съоръженията, който най-активно се използват при реализиране на промишлени производствени процеси в химичните и биохимични технологии. Тя предлага познания в областта на конструкционните материали, от които те са изграждани, както и от промишлените подходи за защитата им от корозия. Разгледана е също и компановката на всички производствени съоръжения в единна производствена система. Обърнато е основно внимание на топлинната изолация и тръбопроводните системи. В монографията се разглеждат и подходите за монтаж, техническо обслужване и ремонтни дейности, които са в основата на ефективната експлоатация на промишленото оборудване.

Тя се препоръчва се на:
– инженери от производствата, студенти, докторанти и изследователи в областта на химичното инженерство;
– на проектанти, научни работници, сътрудници в развойни звена и мениджъри в различните нива на управление на химико-технологични производства;
– на всички специалисти от другите инженерни науки, който участвуват в осигуряването на производствата в химическите предприятия и фирми, свързани с надеждната и високопроизводителна експлоатация на използваното оборудване.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Libra Scorp
Страници: 313
ISBN: 9789544711474

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: