Кулинарна енциклопедия
Защо ако добавим плодове в сладкиш, те потъват? Как да предотвратим залепването на ориза по дъното на тенджерата? Как да почистим старателно глава карфиол?
Kниги от същия жанр
-
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна:
29.95 лв.
15.31 EUR -
Сладкишите, които не ви се лепят. Сладка кухня без захарпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Българска традиционна кухняпечатна:
32.00 лв.
16.36 EUR -
Класическа немска кухняпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Вкусна Европа - стъпка по стъпкапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Готварска книга за дълголетниципечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Класически супипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Рийдърс Дайджест
Страници: 352
ISBN: 9789549935523
Баркод: 9789549935523
Тегло: 1.50 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.