Киран - Дъщерята на воина или кадетите не се предават - част 1

Още от поредицата Киран. Правото на най-силния

Киран - Дъщерята на воина или кадетите не се предават - част 1

(4.67 от 9 гласа)Учиш в най-престижното учебно заведение, предричат ти блестящо бъдеще, наслаждаваш се на живота, пълен с главозамайващи приключения – нелегални ралита, букмейкърски залози, отчаяни нощни бягства от общежитието, фалшиви документи. Но какво да правиш, ако неочаквано се окаже, че си принцеса на Иристан и баща ти има намерението да те вземе със себе си на родната планета, за да те омъжи за най-силния от воините си? Е, ако си роден майстор на пакостите, диверсиите и незаконните видове търговска дейност, ако си кадет на Космическия университет и се казваш Киран МакВаррас, можеш само искрено да съчувстваш на родната си планета! Ще остане ли нещо от традициите и устоите на тайнствения Иристан, където най-важният закон е Правото на най-силния?  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: