Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Doctor Saxпечатна:
15.90 лв.
8.12 EUR -
Вавилонската играпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Приключенията на Красимир и Владимир. Приключенията на Тамаркапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Въпреки всичко: моята политическа биографияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Богове, гробници и ученипечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Тайните на Георги Парцалевпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Забавни модели от хартия for Dummiesпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Пътеводител 2020печатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Стотина заклинанияпечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.